کباب ترین عنصری راه برای طبخ. تاپیک سوزاندن چوب و زغال چوب, ذغال سنگ یا گاز تولید گرما و وجود مواد غذایی خود را بسیار گرم در گرما است. این یک راه ساده برای طبخ اما آن می تواند دلهره آور. چگونه شما می دانید زمانی که گوشت خود را انجام شده است ؟ چگونه شما آن بزرگ علائم کوره? همانطور که با بسیاری از چیزهای, داشتن ابزار مناسب باعث می شود کار بسیار آسان تر است.

اگر ما راهنمای قابل حمل کوره کردم شما در جاده ها آغاز شده به کباب تسلط در نظر گرفتن این پیگیری نکات و ترفندهای چاپ. سرآشپزها حرفه ای ممکن است آن را آسان به فشار با نوک انگشت کمی از گوشت و تلفظ آن متوسط نادر اما برای بقیه از ما, این ابزار کمک را حدس می زنم کار از کباب.

به روز شده در مارس 2020: اضافه کردیم هوشمند جدید ابزار سیخ کباب و اسکرابر برای کمک به شما در کوره دقیق در حالی که پناه در خانه

هنگامی که شما خرید چیزی را با استفاده از لینک ها در داستان ما, ما ممکن است کسب یک کمیسیون وابسته. در اینجا چگونه کار می کند.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de