KAIST محققان با استفاده از میکروسکوپ نیروی اتمی به لحاظ کمی ارزیابی چگونه اسیدی و نوشیدنی های شیرین بر انسان مینای دندان در سطح نانو. این رمان با رویکرد مفید است برای اندازه گیری مکانیکی و ظاهری تغییراتی که رخ می دهد در طول زمان در طول فرسایش مینای دندان ناشی از نوشیدنی است.

مینا سخت-سفید ماده ای است که به شکل بیرونی بخشی از دندان است. این سخت ترین ماده در بدن انسان حتی قوی تر از استخوان است. آن سطح انعطاف پذیر است که 96 درصد مواد معدنی بالاترین درصد هر بافت بدن آن را با دوام و آسیب مقاوم در برابر. مینای دندان عمل به عنوان یک مانع برای محافظت از نرم لایه های درونی دندان, اما می تواند تبدیل به معرض تخریب توسط اسید و قند.

فرسایش مینای دندان زمانی اتفاق می افتد که مینای دندان است overexposed به مصرف بیش از حد اسیدی و مواد غذایی شیرین و نوشیدنی. از دست دادن مینای دندان در صورت عدم درمان می تواند منجر به های مختلف دندان از جمله لکه شکستگی حساسیت و translucence. هنگامی که مینای دندان آسیب دیده است نمی توان آن را به ارمغان آورد. بنابراین کامل مطالعات در مورد نحوه فرسایش مینای دندان شروع می شود و توسعه به خصوص در مراحل اولیه بالا هستند علمی و بالینی ارتباط برای بهداشت دهان و دندان نگهداری.

یک تیم تحقیقاتی به رهبری پروفسور Seungbum هنگ از بخش علوم و مهندسی مواد در KAIST گزارش جدید روش استفاده از میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) تکنیک های مطالعه نانو خصوصیات این مرحله اولیه از فرسایش مینای دندان. این مطالعه معرفی شده در مجله رفتار مکانیکی پزشکی مواد (JMBBM) در ژوئن 29.

AFM بسیار بالا با رزولوشن نوع پروب اسکن میکروسکوپ (SPM) با نشان قطعنامه در دستور فراکسیون از یک نانومتر (nm) که برابر است با یک میلیاردم یک متر است. AFM به تولید تصاویر با اسکن یک کنسول بر روی سطح نمونه و این دقیقا می تواند اندازه گیری ساختار و خواص مکانیکی نمونه مانند زبری سطح و مدول الاستیک.

شرکت سرب نویسندگان این مطالعه دکتر Panpan لی و دکتر Chungik اوه انتخاب سه صورت تجاری در دسترس نوشیدنی محبوب کوکا کولا® جن®, و دقیقه, خدمتکار,®, آب پرتقال, آب و غوطه ور مینای دندان در این نوشیدنی را در طول زمان به تجزیه و تحلیل تاثیر آنها بر روی دندان انسان و نظارت بر فرایند اچ در مینای دندان.

پنج سالم انسان مولر بودند به دست آمده از داوطلبان بین سن 20 و 35 که برای بازدید از KAIST درمانگاه. پس از استخراج دندانها حفظ شده در آب مقطر قبل از آزمایش. نوشیدنی خریداری شد و باز درست قبل از غوطه ور شدن در آزمایش و تیم مورد استفاده AFM برای اندازه گیری سطح توپوگرافی و مدول الاستیک نقشه.

محققان مشاهده شده است که زبری سطح دندان مینا قابل توجهی افزایش یافته به عنوان زمان غوطه وری افزایش یافته است در حالی که مدول الاستیک سطح مینای شدت کاهش یافته. نشان داده شد که سطح مینای خشن پنج برابر بیشتر از زمانی که آن را غوطه ور در نوشیدنی ها برای 10 دقیقه و مدول الاستیک مینای دندان بود پنج برابر کمتر پس از پنج دقیقه در این نوشیدنی است.

علاوه بر این تیم تحقیقاتی در بر داشت ترجیحی اچ در خراشیده مینای دندان. مسواک زدن دندان های خود را بیش از حد سخت و خمیر دندان با پرداخت ذرات که در حال تبلیغ برای حذف دندان بيوفيلم می تواند باعث خراش روی سطح مینای دندان است که می تواند سایت های ترجیحی برای اچ مطالعه نشان داد.

استاد هنگ گفت: “مطالعه ما نشان می دهد که AFM یک روش مناسب برای توصیف تغییرات در مورفولوژی و خواص مکانیکی از فرسایش دندان به لحاظ کمی در سطح نانو.”

این کار با حمایت بنیاد ملی تحقیقات (NRF) وزارت علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات (MSIT) و KUSTAR-KAIST موسسه از کره جنوبی.

یک دندانپزشک در KAIST, درمانگاه, دکتر Suebean چو دکتر Sangmin شین از لبخند خوبی دندانپزشکی و استاد Kack-Kyun Kim در دانشگاه ملی سئول دانشکده دندانپزشکی نیز همکاری در این پروژه است.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

نرم افزار گرامرلی