آیا خوردن ماهی محافظت از مغز ما از آلودگی هوا?

زنان مسن تر که خوردن بیش از یک تا دو وعده در هفته از پخته یا کبابی ماهی یا صدف ممکن است به اندازه کافی مصرف اسیدهای چرب امگا-3 به مقابله با اثرات آلودگی هوا بر مغز, بر اساس یک مطالعه جدید منتشر شده در جولای 15, 2020, آنلاین موضوع مغز و اعصاب®, مجله پزشکی آکادمی نورولوژی آمریکا.

محققان دریافتند که در میان زنان مسن تر که زندگی در مناطق با سطح بالایی از آلودگی هوا کسانی که تا به حال بالاترین سطح اسیدهای چرب امگا-3 در خون خود داشتند بیشتر مغز انقباض بیش از زنان بود که در بالاترین سطح است.

“ماهی منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا-3 و آسان برای اضافه کردن به رژیم غذایی” گفت: نویسنده مطالعه Ka او M. D. Sc.D. از دانشگاه کلمبیا در نیویورک است. “اسیدهای چرب امگا-3 نشان داده شده است به مبارزه با تورم و حفظ ساختار مغز در پیری مغز است. آنها نیز یافت شده است که به منظور کاهش آسیب های مغزی ناشی از نوروتوکسین مانند سرب و جیوه هستند. بنابراین ما به بررسی اگر اسیدهای چرب امگا-3 است اثر محافظتی در برابر یکی دیگر از سم های خوب ذرات موجود در آلودگی هوا است.”

این بررسی شامل 1,315 زنان با میانگین سنی 70 که به زوال عقل در شروع مطالعه. زنان تکمیل پرسشنامه در مورد رژیم غذایی و فعالیت بدنی و سابقه پزشکی.

محققان با استفاده از رژیم غذایی پرسشنامه برای محاسبه مقدار متوسط ماهی هر کاری مصرف می شود هر هفته از جمله کبابی یا تنوری, ماهی, کنسرو ماهی تن, تن ماهی, سالاد ماهی تن, غذای مرکب از گوشت وارد و غیر سرخ شده, صدف. ماهی سرخ شده را شامل نمی شد چرا که تحقیقات نشان داده سرخ کردن عمیق خسارت امگا-3 اسیدهای چرب است.

شرکت کنندگان داده شد و آزمایش خون. محققان با اندازه گیری مقدار اسیدهای چرب امگا-3 در سلول های قرمز خون و سپس تقسیم به چهار گروه بر اساس میزان اسیدهای چرب امگا-3 در خون خود.

محققان با استفاده از زنان و آدرس منزل خود را به منظور تعیین سه سال و میانگین قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا. سپس شرکت کنندگان تا به حال اسکن مغز با تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) برای اندازه گیری مناطق مختلف مغز از جمله ماده سفید که متشکل از فیبرهای عصبی است که ارسال سیگنال های سراسر مغز و هیپوکامپ بخشی از مغز مرتبط با حافظه است.

پس از تعديل اثر سن و پرورش, سیگار کشیدن و دیگر عواملی که می تواند بر مغز انقباض محققان دریافتند که زنانی که بالاترین سطح اسیدهای چرب امگا-3 در خون تا به حال بیشتر از حجم ماده سفید از کسانی که با بالاترین سطح است. کسانی که در بالاترین گروه تا به حال 410 سانتی متر مکعب (cm3) ماده سفید در مقایسه با 403 cm3 برای کسانی که در پایین ترین گروه. محققان دریافتند که برای هر چارک افزایش آلودگی هوای سطح متوسط حجم ماده سفید بود 11.52 cm3 کوچکتر در میان مردم با کاهش سطح اسیدهای چرب امگا-3 و 0.12 cm3 کوچکتر در میان کسانی که با سطوح بالاتر است.

زنان با بالاترین سطح اسیدهای چرب امگا-3 در خون نیز تا به حال بیشتر از حجم هیپوکامپ.

“یافته های ما نشان می دهد که سطوح بالاتری از اسیدهای چرب امگا-3 در خون از مصرف ماهی ممکن است حفظ حجم مغز سن زنان و احتمالا محافظت در برابر پتانسیل اثرات سمی آلودگی هوا گفت:” او. “این مهم است که توجه داشته باشید که مطالعه ما تنها یک ارتباط بين حجم مغز و خوردن ماهی. این اثبات نمی کند که خوردن ماهی حفظ حجم مغز. و پس از جدا مطالعات نشان داده اند برخی از گونه های ماهی ممکن است حاوی سموم محیطی مهم است به صحبت کردن با یک دکتر در مورد چه نوع ماهی برای غذا خوردن قبل از اضافه کردن ماهی به رژیم غذایی خود را.”

یک محدودیت این مطالعه این بود که اکثر شرکت کنندگان مسن تر بودند زنان سفید پوست, بنابراین این نتایج را نمی توان تعمیم به دیگران است. همچنین محققان تنها قادر به بررسی مواجهه به بعد زندگی, آلودگی هوا, نه در اوایل و یا اواسط عمر مواجهه بنابراین مطالعات آینده باید در مواجهه با آلودگی هوا در سراسر یک فرد در طول عمر.

مطالعه بودجه توسط موسسه ملی بهداشت.

داستان منبع:

مواد ارائه شده توسط آکادمی نورولوژی آمریکا. توجه داشته باشید: محتوا ممکن است برای ویرایش سبک و طول.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>