وجود یک ارتباط قوی بین میزان مواد غذایی سریع است که قبل از سن مدرسه کودکان مصرف و احتمال خود را از تبدیل شدن به اضافه وزن يا چاقی, با توجه به جدید دارتموث-چراغ مطالعه منتشر شده در مجله اطفال چاقی.

با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری نزدیک به 25 درصد از کودکان بین سنین 2 و 5 سال اضافه وزن دارند یا چاق در ایالات متحده در این شرایط افزایش خطر متعدد جسمی و مشکلات روانی اجتماعی در دوران کودکی از جمله بیماری کبد چرب نوع 2, دیابت و افسردگی است.

“ما در حال حاضر می دانم که از مطالعات ما و دیگران که بچه ها که شروع در مسیر اضافی افزایش وزن در طول این واقعا مهم بازه زمانی تمایل به انجام آن را به جلو به دوران جوانی و بزرگسالی و این مجموعه آنها را به صورت عمده بهداشتی عواقب آنها به عنوان مسن تر می گوید:” اولین نویسنده جنیفر Emond, دکترا, کارشناسی ارشد, دستیار پروفسور پزشکی علوم اطلاعات و اطفال در Geisel دانشکده پزشکی در دارتموث.

تحقیقات قبلی نشان داده است که مواد غذایی سریع مصرف شایع در میان کودکان — در حدود یک سوم از کودکان آمریکا مصرف سریع مواد غذایی روزانه — و پیشنهاد کرده است که ارتباط بين سریع مصرف مواد غذایی و کودکان تبدیل شدن به اضافه وزن یا چاق. اما آن نشده است که خوردن فست فود به طور مستقل منجر به افزایش وزن بیش از حد در چنین سن جوانی.

در تلاش برای ایجاد این عزم محققان به دنبال یک گروه از بیش از 500 قبل از سن مدرسه کودکان (سنین 3 تا 5) و خانواده خود را در جنوب نیوهمپشایر برای یک سال. قد و وزن کودکان اندازه گیری شد در آغاز و پایان مطالعه. پدر و مادر گزارش شده فرزندان خود را سریع مصرف مواد غذایی فرکانس هفتگی — از 11 زنجیره رستوران های فست فود-در شش نظرسنجی آنلاین که تکمیل شد در دو ماه فواصل.

محققان دریافتند که در آغاز مطالعه در حدود 18 درصد از کودکان مبتلا به اضافه وزن و نزدیک به 10 درصد چاق بودند. نکته مهم در مورد 8 درصد از کودکان انتقال به بیشتر, وزن, وضعیت بیش از یک سال دوره.

“به ما و دانش ما در این مطالعه برای اولین بار به دنبال یک گروه در طول زمان و به نشان می دهد که سریع غذا توسط خود منحصر به فرد منجر به افزایش وزن” توضیح می دهد که Emond. “بر خلاف گذشته تحقیقات ما قادر به تنظیم برای عوامل دیگر — مانند ورزش و نمایش زمان-که احتمالا می تواند توضیح این رابطه است.

“یافته های حاصل از این پژوهش می گوید:” Emond “باید مورد استفاده قرار گیرد برای اطلاع رسانی به دستورالعمل ها و سیاست هایی که می تواند به کاهش سریع مواد غذایی بازاریابی در مواجهه با کودکان و کمک به حمایت از پدر و مادر که ممکن است در تلاش برای اتخاذ سالم غذا خوردن رفتارهای خود را برای کودکان و نوجوانان.”

داستان منبع:

مواد ارائه شده توسط این Geisel دانشکده پزشکی در دارتموث. Original نوشته شده توسط تیموتی دین. توجه داشته باشید: محتوا ممکن است برای ویرایش سبک و طول.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im