چگونه دانشمندان در حال فکر کردن در مورد بازگشایی آزمایشگاه و تهدید جهانی آرسنیک در آب آشامیدنی


water coming out of a hand pump well into a bucket

ایان Aiden Relkoff/ویکی پدیا

اخبار آنلاین ویرایشگر دیوید Grimm مذاکرات با تهیه کننده Joel گلدبرگ در مورد چالش های منحصر به فرد از بازگشایی آزمایشگاه میان coronavirus بیماری همه گیر. اگر فرصتی برای از سرگیری تحقیقات ممکن است القای حس امید, سیاست های جدید در اطراف فیزیکی فاصله و دسترسی به امکانات را تهدید به از خط خارج مطالعات—و حتی مشاغل. با وجود تمام قطعیت بحران می تواند در روش های جدید است که در نهایت به نفع جامعه علمی کشور و جهان است.

همچنین در این هفته جوئل Podgorski یک دانشمند ارشد در منابع آب و آب آشامیدنی بخش در موسسه فدرال سوئیس و آبزیان علم و فناوری می پیوندد میزبان سارا Crespi به بحث در مورد این تهدید جهانی آرسنیک در آب آشامیدنی. آرسنیک است که اساسا در حال حاضر در تمام سنگ ها در دقیقه مقدار. تحت شرایط مناسب آن می صافی به آب های زیرزمینی و سم نوشیدن آب است. بدون قابل توجه طعم و یا بوی آلودگی آرسنیک می تواند کشف نشده برای سال. مقاله منتشر شده در علمتخمین می زند که بیش از 100 میلیون نفر در معرض خطر هستند از نوشیدن آرسنیک آب آلوده و فراهم می کند یک راهنمای مهم ترین مکان برای تست.

این هفته قسمت تولید شد با کمک از Podigy.

گوش دادن به قبلی پادکست.

در مورد علم پادکست

دانلود متن (PDF).

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im