پلاستیک پاتوژن ها و فرمول نوزاد: آنچه را در صدف خود را?

اولین نقطه عطفی مطالعه با استفاده از نسل بعدی تکنولوژی را به طور جامع بررسی آلاینده ها در صدف در میانمار نشان می دهد نگران کننده يافته ها: حضور گسترده انسان باکتریایی پاتوژن و انسان مشتق microdebris از جمله مواد پلاستیک و نفت سفید رنگ تالک و شیر مکمل پودر.

مطالعه — به رهبری دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا ایروین در همکاری با محیط زیست دفاع صندوق دانشگاه کرنل و دانشگاه کوئینزلند — انجام شد در شرق دریای آندامان از طریق مشارکت با پژوهشگران محلی در میانمار در پرجمعیت اما هنوز هم روستایی تنینتهریی منطقه است. این مطالعه نتیجه می گیرد که ساحلی شهرنشینی و عدم تصفیه فاضلاب را افزایش می دهد آلودگی و غذاهای دریایی می تواند باعث خطرات بالقوه بهداشتی برای انسان حتی در فواصل دور از آلودگی منابع.

منطقه تحت پوشش مطالعه میرسد نه صخره های مرجانی خاموش میانمار را Mergui مجمع الجزایر واقع در حدود 40 مایل از مییک یک شهر با جمعیت بیش از 250 ، 000 نفر است. این مطالعه به بررسی آلاینده ها در آب دریا و صدف با استفاده از نسل بعدی توالی DNA به فاش کردن 5,459 بالقوه پاتوژن انسانی متعلق به 87 گونه از باکتری است. بیش از نیمی از این عوامل بیماری زا در نظر گرفته مضر برای سلامت انسان است. علاوه بر این دانشمندان با استفاده از طیف سنجی مادون قرمز به بررسی فردی microdebris ذرات موجود در صدف. از 1,225 فردی microdebris ذرات مورد بررسی قرار 78 انواع مختلف آلاينده مواد مورد یافت شد.

“در حالی که 48 درصد از ميکروپارتيکلهای شد microplastics — پیدا کردن یک نماینده در سراسر متعدد اقیانوس اکوسیستم — بسیاری از ذرات دیگر نمی شد پلاستیک و نشات گرفته از انواع انسان مشتق شده از مواد هستند که ترکیبات سوخت رنگ و آرایشی و بهداشتی گفت:” نویسنده ارشد Joleah بره استادیار زیست & شناسی تکاملی در UCI. “ما شگفت زده برای پیدا کردن سه مارک های مختلف از پودر شیر, فرمول آن تشکیل شده از 14 درصد از microdebris آلاینده ها.”

هر دو نوع آلاینده ها — پاتوژن ها و ریز — منعکس فراگیر وجود فاضلاب و رواناب از انسانی و حیوانی و منابع. مفاهیم برای دیگر مناطق ساحلی قابل توجهی از آنجا ساحلی محیط های دریایی در سراسر جهان هستند که به طور فزاینده در معرض کاهش کیفیت آب از شهرنشینی است که می تواند منجر به آلودگی مهم شیلات گونه های در مقیاس جهانی است.

مفاهیم برای سلامت انسان نیز قابل توجه است. صدف در این منطقه و در جای دیگر بخشی از رژیم غذایی محلی و به طور معمول مصرف خام و کل است. آلاینده های موجود در این مطالعه نشان می دهد که حتی Mergui الجزایر در روستایی تا حد زیادی میانمار قابل توجه و گسترده آلودگی ناشی از رواناب کشاورزی و فضولات انسانی است که می تواند بر پایین دست منابع غذایی بیش از یک منطقه گسترده ای به دور از مراکز شهری.

امروز بیش از نیمی از غذاهای دریایی صادرات با ارزش سرچشمه در کشورهای در حال توسعه افزایش کلی تر و نگرانی در مورد مواد غذایی محلی ایمنی و امنیت غذایی در سراسر جهان است.

“این مهم است که به نگه داشتن در ذهن است که خیلی از ما غذاهای دریایی است و وارد شده از خارج از کشور از مکان های که ممکن است آلوده با تاکید بر اهمیت هر دو کافی تست و بهبود ساحلی کیفیت آب در سراسر جهان گفت:” منجر نویسنده Raechel Littman یک محقق فوق دکترا در زیست & شناسی تکاملی در UCI.

جدا از انسان باکتریایی پاتوژن غلبه microplastics و انواع دیگر از ریز موجود در غذاهای دریایی می تواند پیامدهای برای هر دو محیط زیست و سلامت انسان است.

“دانشمندان تنها شروع به کاوش در سلامت انسان عواقب ناشی از مصرف microplastics گفت:” بره.

بسیاری از پلاستیک ذرات می تواند حمل سموم مانند آلاینده های آلی پایدار, یا, پاپ, مانند dichlorodiphenyltrichloroethane (DDT), polychlorinated biphenyls (PCBs) و بیسفنول A (BPA) است که پس از آن وارد اقیانوس و دریایی مواد غذایی شبکه و در نهایت می تواند منتقل شود به مردم از طریق مواد غذایی است. بنابراین جذب microplastics در محیط زیست دریایی می تواند پیامدهای گستردهای برای مصرف انسان از غذاهای دریایی است و می تواند ظهور خطر برای بهداشت عمومی در سطح جهان است.

همچنین در مورد این است که بیش از نیمی از microdebris آلاینده شناسایی شده در میانمار صدف بافت تشکیل شده بودند از غیر مواد پلیمری که می تواند مضر به سلامت انسان اگر مصرف مانند نفت سفید ماده موثره و تالک. علاوه بر این برجستگی از شیر و مکمل های غذایی شناسایی شده نشان می دهد مستقیم مدفوع-دهان و دندان ارتباط بین فضولات انسانی و فاضلاب ساخت راه خود را به زنجیره غذایی موجب بالا بردن خطر آلودگی یا بیماری انتقال است.

“این مطالعه در مهم در جهانی آن مفاهیم. شواهد قوی وجود دارد از انتقال این یافته ها از میانمار به سایر غذاهای دریایی منابع در سراسر جهان گفت:” داگلاس Rader رئیس دانشمند برای EDF اقیانوس ها و برنامه های همکار در این مطالعه است. “این یافته ها برجسته هر دو خطرات ساحلی شهرنشینی و اهمیت کافی پساب و فاضالب مدیریت. آن را نیز نشان می دهد به وضوح نیاز به علم بهتر مرتبط با اثرات بالقوه از این آلاینده ها و نیاز برای بهتر تست برنامه ها به طوری که غذاهای دریایی مصرف کنندگان می توانند با تکیه بر آن سالم.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

نرم افزار گرامرلی

ایندکسر