بهترین دنده برای ساخت آبجو, شراب, شراب و مید در خانه (2020)

خود را برگزیند گوجه فرنگی به شما کمک خواهد کرد فراموش نکنید که چگونه وحشتناک همه چیز در حال حاضر است. در اینجا چیزی است که شما نیاز به ایجاد مشروبات الکلی در خانه.

طول اولیه قرنطینه راش, به عنوان هر کس درهم به سوپر مارکت ها به سهام تا در آرد و مخمر در خانه قرص برادر بزرگتر من و من تا به حال فکر دیگری: سهام تا در malted barley.

برای هفت سال گذشته او و من هر شنبه در سایه در جلوی خانه برای آویزان کردن با سگ ما ناهار کباب و بجوشانید تا یک دسته تازه از آبجو. ما به طور پیوسته پیشرفت از تازه به نسبتا با تجربه حذفی و به تازگی شده است کاوش مواد تازه محلی (اخیرا تازه هود توت فرنگی و داگلاس شاه درخت راهنمایی!). اما ما می خواهم هر دو به دروغ گفتن اگر ما گفت: ما آن را برای عرضه مداوم از صابون.

مانند کباب کردن و یا باغبانی خود را ساخت مشروبات الکلی در خانه است که بیش از فقط یک فرصت به صرف زمان با هم با دوستان و خانواده (و یا خود را قرنطینه حباب). آن را نیز به طور مستقیم به شما متصل با بشریت آشپزی و علمی تاریخ. آیا شما می دانید که ما رفته اند ممکن است از شکارچی به کشاورزان به دلیل عشق ما از آبجو ؟ آنچه در مورد چگونه لویی پاستور کشف پاستوریزاسیون در حالی که تحصیل خراب شراب و او متنفر آلمانی آبجو ؟

یکی از چیزهایی که من دوست دارم چگونه از آن آسان است برای پیشرفت با این سرگرمی; احتمالا شما می توانید چیزی آشامیدنی در اولین تلاش خود را. از آن بیشتر نیاز به توانایی به خواندن دستورالعمل. هنگامی که شما انجام می شود, آن می تواند کمک به شما استراحت پس از یک روز طولانی از doomscrolling و آن را ارائه می دهد یک حس موفقیت. می خواهید به آن ضربه? شما لازم نیست به صرف بیش از حد. در اینجا چیزی است که شما نیاز به دانستن را به آبجو و شراب و شراب سیب و مید.

اگر شما خرید چیزی را با استفاده از لینک ها در داستان ما, ما ممکن است کسب درآمد کمیسیون. این کمک می کند تا حمایت از ما روزنامه نگاری. بیشتر بدانید. لطفا در نظر به اشتراک سیمی.

مفاهیم کلیدی

ساخت الکل بسیار آسان است. نگاهی به مایعات شیرین اضافه کردن شکر خوردن مخمر و صبر کنید. به عنوان مخمر می خورد و شکر آن را به تولید الکل و دی اکسید کربن. صبر کنید به اندازه کافی طولانی (چند هفته) و شما باید خودتان را به طور کامل نوشیدنی تخمیر که (احتمالا) امن به نوشیدن. نوشیدنی خود را ممکن است طعم و مزه بسیار خوب هر چند همین دلیل است که مهم است توجه به چند نکته کلیدی. در زیر چند راهنمایی کلی برای همیشه نگه داشتن در ذهن در هنگام تخمیر خود را مشروب الکلی برای کیفیت به خاطر.

بهداشت

بهداشت است که شاید مهم ترین بخش از هر فرآیند تخمیر. شما می خواهید مطمئن شوید همه چیز را که شما را لمس مایع قبل و بعد از تخمیر شده است به طور کامل استریل با عدم شستشو و ضد عفونی کننده (نگاه کنید به بخش مربوط به ستاره سن زیر). این را نگه می دارد بی مزه مخمرها و دیگر آلاینده ها و تضمین ثبات قفسه.

مخمر سلامت

وجود دارد گفت در جامعه ای که دم حذفی واقعا فقط جلال janitors: قارچی است که آنچه در واقع باعث می شود آبجو. این نمی تواند واقعی تر. نگه داشتن خود را کمی بیولوژیکی افراد خوشحال است از بیشترین اهمیت برای مشروب الکلی که طعم خوب است. مطمئن شوید که به زمین یک مقدار سالم از سلول های مخمر و نگه داشتن خود را تخمیر در دمای توصیه شده و در محدوده خاص مخمر شما با استفاده از.

صبر ملخ

“استراحت نگران نباشید یک homebrew” است محبوب ترین و گفت در خانه تخمیر جهان برای یک دلیل. ساخت الکلی خوب می تواند با زمان و این مهم است که چیزهایی به عجله نیست.

ابزار شما نیاز دارید برای همه چیز

اگر شما زندگی می کنند در یک شهر یک فرصت خوب وجود دارد شما باید یک homebrew عرضه فروشگاه در منطقه شما. من به شدت توصیه شما خرید به عنوان بسیاری از این دنده به صورت محلی به عنوان شما می توانید به عنوان کارشناسان در فروشگاه منابع ارزشمند. اگر شما کمی بیشتر از راه دور و یا نمی خواهید برای رفتن در داخل یک فروشگاه در حال حاضر (به دلایل روشن) ما شامل لینک کلیک کنید برای خرید این چرخ دنده آنلاین.

  • دماسنج برای $9: شما می خواهید یک با کیفیت بالا و دماسنج دقیق به بررسی دمای مایعات مختلف. من دوست دارم این یکی چون شما نمی بخار دست خود را بیش از یک دم گرم کتری.

  • Hydrometer برای $30: یک hydrometer است کمی شناور دماسنج است که اندازه گیری چگالی یک مایع به جای درجه حرارت آن است. با اندازه گیری چگالی هر دو قبل و بعد از تخمیر شما می توانید یک ایده دقیق از محتوای الکل. به عنوان الکل می شود در حال حاضر در راه حل—یک محصول جانبی از مخمر خوردن قند—مایع کمتر می شود متراکم.

  • مقیاس آشپزخانه برای $20: ساده ترازوی مثل این Etekcity مدل کمک خواهد کرد که شما را اندازه گیری همه چیز را از رازک به عسل.

  • سیفون برای $15: شما نیاز به یک راه برای دریافت خود را با ارزش آشامیدنی از سطل هنگامی که شما تخمیر آن است. خودرو-سیفون اجازه می دهد تا شما را به انجام این کار بدون در شلنگ که شما نیاز به د-استریل کردن همه چیز را دوباره.

  • تخمیر عروق برای $25: تخمیر عروق طیف وسیعی از شیشه قرابه به فانتزی مخازن استنلس استیل و فراتر از آن, اما بهترین مکان برای شروع است با یک غذای ساده-درجه سطل پلاستیکی و درب مانند این یکی از دم خانه اوهایو. آنها مقرون به صرفه و شما لازم نیست که به نگرانی در مورد شکستن شیشه اگر شما آنها را رها. نرم افزار نکته: تنها با استفاده از نرم طرف اسفنجی در هنگام تمیز کردن این. این طرف می تواند ایجاد خراش در سطل که مخمر وحشی و می تواند باکتری های چسبیده به طول نظافت و بهداشت.

  • ایرلاک برای $7: یک ایرلاک دستگاه ساده است که می رود در بالای خود را در فرمانتور و اجازه می دهد تا آن را به گاز دی اکسید کربن—اصلی دیگر محصول جانبی از تخمیر علاوه بر الکل—در حالی که نگه داشتن داخل سطل مهر و موم شده از مخمر و باکتری است. این بسته به شما می شود پنج ارزان.

The Best Gear to Make Beer Wine Cider and Mead at Home
عکس: آمازون
  • بطری و موارد برای $30: شما می توانید تمیز کردن و استفاده مجدد از هر استاندارد بطری های آبجو اما اگر شما تنبل هستید شما همچنین می توانید یک زن و شوهر از موارد حدود 30 دلار در آمازون است. شما نیاز به حدود 50 بطری برای 5 گالن شراب یا سیب. من همچنین می خواهم به جذب دوستان به من تلنگر بالای بطری به عنوان کسانی که بسیار جذاب هستند برای استفاده مجدد. مطمئن شوید که بطری های قهوه ای هستند اگر شما با استفاده از رازک در نوشیدنی خود را نور می تواند واکنش نشان می دهند با هاپ ترکیبات برای ایجاد یک skunky بوی.

  • بطری Cappers و درب برای $22: شما می خواهید یک کلاهدوز و چند دریچه ای برای هنگامی که شما در بطری خلاقیت خود را. وجود دارد بسیاری از سبک های مختلف, اما من دوست دارم سرکوب سبک آنهایی که به خاطر آنها کمی ساده تر برای استفاده از پایه نصب شده cappers.

  • ستاره سن و بطری اسپری برای $23: ستاره سان بدون شستشو و ضد عفونی کننده است که کاملا بی خطر برای انسان هنگامی که رقیق شده به درستی. من به معنای واقعی کلمه دیده می شود مردم آن را بنوشید—آن طعم کمی ترش و ناخالص, اما آن را بی خطر است. ستاره سان شعار? “آیا ترس فوم!”. شما اسپری این همه بیش از همه چیز که شما را لمس مایعات قبل و بعد از تخمیر و شما احتمالا عصبی آن را به مسائل خود را به طعم خنده دار. آن را نمی خواهد! چند بطری اسپری ($15) بزرگ هستند که در اطراف بنابراین شما لازم نیست که به گالن چیز در یک زمان.

  • PBW برای $16: یک PBW است برای تمیز کردن. آن را اساسا OxiClean بدون سورفکتانت یا بو. این مسائل کاملا جادویی و باعث می شود تمیز کردن خام در یک دم کتری یا تمیز کردن یک فرمانتور بین استفاده از نسیم مطلق. شما حتی می توانید استفاده از آن برای تمیز کردن دیگر gunky مسائل است.

و در نهایت شما همچنین نیاز به جای خنک و تاریک. وجود دارد برخی از مخمرها که به خوبی در دماهای بالاتر اما شما در حالت ایده آل می خواهید یک نقطه تاریک که بین 55 و 70 درجه است. هر داغتر و شما در معرض خطر کردن طعم. نور می تواند باعث آبجو به بیات سریع تر نیست که از یک معامله بزرگ برای شراب و شراب سیب.

برای ساخت شراب یا سیب

ساخت شراب یا شراب سیب نیاز به مراحل کمتر از ساخت آبجو, و این چیزی است که من پیشنهاد می کنم اگر شما در حال انجام همه این کار را برای اولین بار. آن را شامل با اضافه کردن مخمر به آب میوه و انتظار. چگونه شما را دریافت آب خود را—که آیا شما آن را فشار دهید خودتان و یا خرید آن را از یک فروشگاه—مهم ترین انتخاب شما می توانید. در غیر این صورت آن را همه تا مخمر!

برخی از مواد شیمیایی

شما می خواهید برای خرید برخی از پتاسیم Metabisulfite (8 دلار), سوربات پتاسيم (7 دلار) و Pectic آنزیم (7 دلار). این سه بیشتر-استفاده از مواد افزودنی در آب مورد استفاده برای کشتن وحشی اشکالات و بهبود ثبات قفسه و خود را شراب سیب یا شراب روشن تر. شما احتمالا دیدن آنها اشاره شده در دستور العمل های خود را به طوری که آن را خوب به آنها را در دست.

شراب و یا مخمر شراب سیب

وجود دارد بسیاری از انواع مایع و خشک شراب مخمر به همین دلیل است که می توان آن را سرگرم کننده برای آزمایش با یک مخمر بسته نمونه مثل این یکی (6 دلار). مطمئن باشید به خواندن دستورالعمل در بسته قبل از استفاده از آن.

میوه یا آب میوه
The Best Gear to Make Beer Wine Cider and Mead at Home
عکس: من شراب Co.

شما می توانید شراب یا شراب سیب بدون میوه یا آب میوه. شما می توانید خرید و انگور و سیب و یا دیگر شیرین میوه ها برای فشار به داخل آب خود را و یا شما می توانید قبل از متمرکز آب کیت مثل این cabernet sauvignon نسخه از DIY من شراب Co. (30 دلار). شما حتی می توانید خرید آب سیب برای شراب در سوپر مارکت—اگر هر گونه آب به شما خرید از فروشگاه باید بررسی شود سولفیت یا دیگر مخمر-کشتار مواد افزودنی است که اغلب اضافه شده برای طول عمر طولانی.

برای ساخت آبجو یا مید

گام های اساسی برای ساخت آبجو ساده هستند: اضافه کردن مالت به آب به آب قند (به نام “mashing”) جوش گفت: شکر و آب (به نام “مخمر آبجو” هنگامی که مایع جدا شده است از دانه) و اضافه کردن رازک و سپس سرد و تخمیر گفت: مخمر آبجو با مخمر. صبر کنید چند هفته بطری از آن را با کمی شکر تا باقی مانده مخمر خارج از گازهای کمی بیشتر دی اکسید کربن در بطری مهر و موم شده در طول یک دوم تخمیر—منبع کربنات—و لذت ببرید.

عصاره تخمیر خرید قبل از پوره دانه که ساخته شده را به شربت غلیظ. شما اضافه کردن این شربت به آب جوش به آن اضافه کنید و رازک و تخمیر. Voila: آبجو. مید ساخته شده است بسیار به همان شیوه اما با عسل جایگزین برای عصاره مالت در گام های اولیه و رازک همیشه اضافه شده در طول جوش گام.

“همه دانه” تخمیر استفاده نمی عصاره مالت. در عوض آنها را malted barley له آن را به افشای مرکز دانه و پس از آن این مخلوط پودر دانه با آب گرم تا زمانی که آن را بین 145 و 158 درجه برای استخراج قند. این در واقع مانند ساخت بسیار نازک بلغور جو دوسر در یک خاص دما. پس از حدود یک ساعت از شما جدا کردن مایع (مخمر آبجو) از دانه با استفاده از یک دانه کیسه یا کتری با پایین کاذب و در ادامه با همان جوش و تخمیر مراحل که قبلا ذکر شد.

نه روش devastatingly اما توصیه من به شما شروع با عصاره به عنوان آن را کمی ساده تر برای قرار دادن سر خود را در اطراف برای اولین بار در.

بزرگ کتری
The Best Gear to Make Beer Wine Cider and Mead at Home
عکس: بایو کلاسیک

یک دم کتری مثل این یکی اجازه خواهد داد که شما جوش بیش از 5 گالن مایع به 5 گالن دسته ای (معمولی اندازه دسته ای در homebrewing). من تا به حال یک بایو کلاسیک مثل این یکی ($61) برای سال, و این چیزی است که هنوز هم تاب آن را.

آن را مورد نیاز نمی باشد اما شما می توانید آن را آسان تر برای دریافت مایعات داغ از کتری خود با نصب یک شیر توپی مثل این یکی (23 دلار) که به راحتی متصل به اکثر کتری تا زمانی که شما یک پا کمی تمرین.

هاپ کیف یا کیسه دانه

این همیشه خوب است که یک دسته از هاپ کیسه ($40) در اطراف. آنها تقریبا مانند غول teabags. شما خواهید بود با استفاده از حداقل یکی از این در هر دسته ای به نگه داشتن خود را گره از رفتن به جایی که آنها تصور می شود.

بسیاری از دستور العمل های برای مبتدیان استفاده از به طور انحصاری عصاره مالت, اما برخی نیز تماس برای برخی از اضافی دانه به ارگنکن. برای که شما می خواهید یکی از این بسیار خوب دانه کیسه (11 دلار). شما حتی می توانید نگه داشتن این کیسه در اطراف اگر شما انتقال به تمام دانه دم که بسیاری از مردم مانند “دم در یک کیسه” روش.

مشعل پروپان

شما ممکن است از لحاظ جسمی قادر به جوش 5 گالن مایع بر روی اجاق گاز خود را در داخل اما آن را از کسی که: شما نمی خواهید به. دریافت خودتان یک مشعل پروپان ($66) و خود را دم در خارج. اگر شما مجبور به جوش داخل خانه را در نظر بگیرید ساخت کوچکتر از حد نرمال دسته.

چیلر

این نیست مطلقا مورد نیاز برای بار اول حذفی, اما غوطه وری چیلر ($40) واقعا کمک به ایجاد آبجو خود را بهتر است. پس شما جوش آبجو شما نیاز به خنک کردن آن به مناسب تخمیر متوسط به عنوان سریع که ممکن است برای اطمینان از وضوح و به حد شانس مخمر وحشی آلوده کردن آبجو خود را. این چیلرهای اجازه می دهد تا شما را به قلاب یک شلنگ به آنها و اجرای آب سرد از طریق وسط برای سریعتر خنک کننده.

مالت و یا مخمر

بهترین راه برای مانع تازه مالت و مخمر است که به آنها سفارش خود را از محلی گشتن فروشگاه عرضه. در غیر این صورت وجود دارد تعدادی از جذاب فروشگاه که فروش آنلاین. مورد علاقه من است FH Steinbart Co. در اینجا در پورتلند, اورگان—که همچنین قدیمی ترین گشتن در فروشگاه ما. اما وجود دارد تن از دیگر خرده فروشان آنلاین است که کشتی آبجو مواد تشکیل دهنده. مطمئن شوید که آنها را آسیاب دانه خود را اگر شما خود را یک آسیاب.

دستور العمل های آسان را امتحان کنید
  • سیب: چگونه به شراب را در راه رفتن شما را از طریق ساخت اولین دسته از شراب با فوق العاده, دستورالعمل آسان برای کمک به شما در یادگیری اصول اولیه از آب های انتخاب به بسته بندی مایعات جایگزین.

  • آبجو: نحوه دم کردن ارائه می دهد یک توضیح ساده از هر جنبه ای از فرایند brewing از جمله دستور العمل های اولیه را امتحان کنید.

  • مید: ملی Homebrewers ” انجمن دارای یک بخش بزرگ در مید-ساخت پوشش می دهد که همه چیز از تجهیزات به دستور العمل است.

  • شراب: یکی دیگر از بزرگ ملی Homebrewers’ Association مقاله را پوشش می دهد همه چیز شراب و خواهد شد که شما نوشیدن خود را میوه ای خلاقیت در هیچ زمان.

کتاب ها و دیگر منابع
The Best Gear to Make Beer Wine Cider and Mead at Home
عکس: انتشار حذفی
  • چگونه به دم جان پالمر: این کتاب به شما راه رفتن را از طریق هر جنبه ای از دم از تاریخ به ویژگی های روش, و فراتر از آن. در نظر گرفتن این homebrewers’ مقدس است.

  • دم در سبک های کلاسیک جان پالمر و جمیل Zainasheff: با برنده جایزه دستور العمل های برای تقریبا هر معروف این است که یک محل عالی برای شروع زمانی که شما در حال تلاش برای تصمیم گیری چه چیزی را بعدی.

  • راهنمای کامل برای ساخت شراب در خانه توسط John N. Peragine: همه چیز از ترکیب خاک برای تخمیر واقعی مورد بحث در این خانه ضروری winemaking, راهنمای.

  • سیب به سیب:: چگونه شراب سیب در خانه با مه سفید و Stephen M. چوب: سیب ندارد به تهدید آمیز! این کتاب ارائه می دهد مشاوره در تخمیر انواع آب سیب از آسایش در منزل شما.

  • The Compleat Meadmaker: صفحه اصلی تولید عسل شراب توسط Ken Schramm: Ken Schramm است پدرخوانده مدرن آمریکا میاد و این کتاب است که خود را magnum opus. علاقه مند به همه چیز از fruited جلسه مید به پررنگ نوشیدنی از خدایان نورس? نگاه هیچ بیشتر است.


بزرگ تر سیمی داستان
  • دوست من زده شد ALS. به مبارزه با عقب او ساخته شده است یک جنبش
  • پوکر و روانشناسی از عدم قطعیت
  • كلاسيك, هکرها ساختمان بهتر Nintendo Game Boy
  • درمانگر در است—و آن را به یک برنامه chatbot
  • چگونه برای تمیز کردن لباس های قدیمی خود را رسانه های اجتماعی پست
  • 👁 مغز مفید مدل برای هوش مصنوعی ؟ به علاوه: دریافت آخرین اخبار AI
  • 🏃🏽♀️ می خواهید بهترین ابزار برای دریافت سالم است ؟ ما را بررسی کنید دنده تیم میدارد برای تناسب اندام بهترین انتقالها دنده در حال اجرا (از جمله کفش و جوراب) و بهترین هدفون

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

نرم افزار گرامرلی

ایندکسر