خوشمزه تعجب آور علم از طعم و مزه

معروف ترین جهان, نقشه همراه با آن از شهر نیویورک مترو سیستم و یکی برای بازی تاج و تخت جهان: نقشه زبان خود را. شما احتمالا آن را دیدم در مدرسه آموخته است که خود را loquacious دهان عضله منظمی تقسیم به بخش های مسئول برای مزه شیرین و ترش و شور و تلخ است.

شما آموخته بسیار اشتباه است.

اسطوره طعم نقشه می رود تا اوایل 1900s و یک دانشمند آلمانی به نام دیوید Hänig که آزمایش نشان داد که زبان حساس به سلیقه در امتداد لبه و نه آنقدر در این مرکز است. که درست است—علم مدرن پشت است که تا. “اما این تبدیل شده است سال به شدید تر از نسخه طعم نقشه است که می گوید شیرین است که در مقابل زبان تلخ است که در پشت و شور و ترش را در طرف می گوید:” رابرت Margolskee مدیر و رئیس جمهور فیلادلفیا Monell شیمیایی حواس مرکز که تحقیقات طعم و بوی. “و که کاملا نادرست است.”

واقعیت این است که سلیقه های مختلف هستند و احساس توسط جوانه های چشایی بیش از همه زبان خود را. هر جوانه چشایی است 50 تا 100 سلول های گیرنده طعم و مزه است که در پاسخ به ویژگی های مختلف مانند شور و شیرین و دیگری نیست که در نقشه های قدیمی در تمام: اومامی. که savoriness مرتبط با اسیدهای آمینه مانند کسانی که در گوشت پخته شده یا قارچ.

کار در کنسرت, گیرنده سلول های زنده نگه داشتن ما ساخت ما طلب یا تنفر خاصی edibles. (یا inedibles.) دوست دارید چیزهای شیرین به دلیل طولانی پیش ما تاریخچه تکاملی اجداد ما مورد نیاز میوه برای مواد مغذی و آسان کالری است. از سوی دیگر طعم تلخ در برخی از گیاهان است که یک هشدار از سمیت. اجداد ما بودند که بهترین در تشخیص تلخی—و در نتیجه نمی مسمومیت خود را—به تصویب رسید در ژن های خود را به صورت حساسیت به آن است.

اما صبر کنید چرا که بسیار تلخ مایعات مانند IPAs و قهوه و چای طعم خیلی خوب لعنتی به ما انسان مدرن? “کودکان تمایل به بسیار حساس به تلخ می گوید:” Margolskee. “اما با گذشت زمان ما می توانند یاد بگیرند که هی تلخ که چیزهای واقعا بد است. من می توانم آن را مرتبط با یک اثر بسیار مثبت—برای مثال کسانی که مانند آبجو الکل وزوز.”

در سراسر قلمرو حیوانات هر گونه منحصر به فرد تکاملی تاریخ ایجاد طعم منحصر به فرد توانایی است. گوشتخواران مثلا نمی خوردن میوه به طوری که آنها لازم نیست که ما ولع مصرف قند. “گربه ها در واقع نمی توانیم طعم شیرین می گوید:” Margolskee. “و بنابراین اگر شما یک گربه بستنی وانیلی و گربه خود را دوست دارد آن را دلیل آنها مانند آن را نمی باید انجام دهید با شکر. آنها احتمالا مانند آن به دلیل چربی و یا شاید اسید آمینه اومامی جزء از آن.”

یام. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد لذیذ علم از طعم و مزه چک کردن ویدئو ما با Margolskee بالا.


بزرگ تر سیمی داستان
  • خوب Zoomer! چگونه برای تبدیل شدن به یک ویدئو کنفرانس قدرت کاربر
  • این هرزگرد کپی رایت-متخلف دنیای سفارشی-چاپ كم
  • کلروکين ممکن است مبارزه با Covid-19—و دره سیلیکون را به آن
  • این رباتهای صنعتی بیشتر ماهر با هر وظیفه
  • به اشتراک گذاری حساب های آنلاین خود را—راه امن
  • 👁 چرا نمی توانید AI درک علت و اثر ؟ به علاوه: دریافت آخرین اخبار AI
  • 🏃🏽♀️ می خواهید بهترین ابزار برای دریافت سالم است ؟ ما را بررسی کنید دنده تیم میدارد برای تناسب اندام بهترین انتقالها دنده در حال اجرا (از جمله کفش و جوراب) و بهترین هدفون

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>