کارشناسان بهداشت عمومی فکر می کنم Covid-19 خطر پایین تر است در خارج و رستوران می خواهید برای پر کردن جداول. این یک راه حل آسان—به جز برای همه سخت قطعات.

معماران Marites Abueg و همسرش کیت Morris طراحی شده اند 50 رستوران در منطقه خلیج بیش از دو دهه گذشته. شاید بیشتر—Abueg می گوید او از دست داده است حساب کند. به طوری که فقط در مورد همه کسانی که در رستوران بودند به دلیل Covid-19 گیر او می خواست برای کمک به. برکلی, کالیفرنیا, تیم مبتنی بر ارائه پنج ساعت از طرفدار بونو کار به هر یک از مشتریان خود را تلاش برای کشف کردن اگر حرکت مبلمان دادن پلکسی گلاس موانع بین جداول و یا راه اندازی یک پنجره می خواهم اجازه دهید یک رستوران نگه داشتن کمی درآمد جریان اجتماعی با وجود فاصله, ماسک پوشیدن و محدودیت در داخل سالن تجمع جرم. “من در بسیاری از نمودارهای مختلف در سراسر کشور و بسیاری از آنها با تمرکز بر حومه مکان با یک پارکینگ بزرگ” Abueg می گوید. این نوع از eateries می تواند حرکت برخی از آشپزخانه و در خدمت توابع نزدیک به درب جلو و فشار جداول خارج است. بسیاری از منطقه خلیج فضاهای Abueg می دانستم که بهترین نمی تواند.

اما پس از آن مقامات شهرستان در سراسر کشور آغاز شده اعلام کرد که به آنها اجازه می دهد رستوران ها برخی از راه گریز برای ناهار خوری—شاید آنها می خواهم نزدیک خیابان به خودرو ترافیک و یا سریع “parklets” در سابق streetside فضاهای پارکینگ. Abueg موریس و همکاران خود را در استودیو KDA سابقه یک درخواست از یک شهرستان برکلی councilwoman که بودم یکی از اولین به زمین فضای باز ناهار خوری در این شهرستان است. (بله, آن را فقط به عنوان سرد و مه آلود سان فرانسیسکو.) ممکن است Abueg قادر خواهید بود به آمده تا با برخی از نقشه برای نشان دادن آنچه در خیابان ها در این شهر می خواهم نگاه پر از شاد جداول و دکوراسیون? چگونه آن را همه در واقع کار می کند ؟

آن را بسیار سخت و در واقع. شهرهای اطراف ما شروع به قرار دادن رستوران به plein air برای تابستان. بوستون باز فضای باز ناهار خوری در معروف شمالی پایان در ژوئن 11; San Francisco منتشر شده رسمی ارشاد در آنچه اجازه داده شد که در همان روز و رستوران خود را باز پاسیو در ژوئن 12. نیویورک به احتمال زیاد همین کار را انجام پایان این ماه و مردم در حال حاضر ازدحام پیاده رو ها و خیابان ها در مقابل رستوران ها در پیش بینی. اما محدودیت های خیابان طرح بندی مطیع قانون آمریکایی های معلول (که نیاز به رمپ و به اندازه کافی گسترده فضاهای برای مردم با استفاده از تحرک ایدز) و صاحبان نگرانی در مورد کاربران که ممکن است هنوز هم می خواهید به درایو و پارک) در جاده ها است که می تواند تبدیل به فضای ناهار خوری ساخته شده اند باز خارج تقریبا به عنوان پیچیده به باز ماندن در داخل.

فضای باز ناهار خوری قرار است به دو مشکل را حل کند. برای اولین بار است که در حالی که دانشمندان هنوز هم نمی فهمم این مکانیسم دقیق چگونگی Covid-19 حرکت از فرد به فرد آنها کاملا مطمئن است که آن را طول می کشد برخی از ترکیبی از سه راه: بزرگ و قطرات از سرفه و عطسه سطوح مانند دستگیره درب (یا چیزهایی مانند منوها و قاشق و چنگال) و کوچک aerosolized “بازدم” ذرات آمده است که از صحبت کردن و یا حتی تنفس. اکثر اپیدیولوژی و بهداشت عمومی کارشناسان معتقدند که خطر هوابرد انتقال بسیار کوچکتر در خارج از منزل که در آن هوای تازه ضربات دور ذرات و کاهش افراد در مواجهه با آنها.

اما صندلی در فضای باز است که به همان اندازه در مورد کسب و کار به عنوان آن را در مورد پاتوژنز. از آنجا که بسیاری از شیوع Covid-19 شده اند در فضاهای محصور شلوغ با مردم قوانین برای بازگشایی اغلب نیاز به رستوران به قطع تعداد زیادی از مردم که می تواند در اتاق ناهار خوری — گاهی اوقات بیش از نیمی از. که بد به خاطر رستوران در حال حاضر کار در باریکترین حاشیه های بسته بندی به عنوان بسیاری از مردم که ممکن است در حالی که هنوز هم اجازه می دهد پخت و پز و خدمت به اتفاق می افتد و در حالت ایده آل نیست و به خطر انداختن محیط. اگر یک صاحب رستوران می توانید اضافه کردن صندلی های خارج از منزل, شاید آنها می توانند اقامت حلال. “در بالا و اجاره در منطقه سان فرانسیسکو این همه در چگونه بسیاری از مردم شما خدمت می کنند و چگونه بسیاری از جداول شما می توانید در یک فضا می گوید:” شیث روستایی یک منطقه خلیج معمار و متخصص در رستوران. “شما فقط می توانید شماره های خود را در 30 درصد اشغال.”

در اواسط ماه مه روستایی و چارلز Hemminger یکی دیگر از معمار با یک رستوران-سنگین تمرین با هم قرار داده برخی از طرح های برای دیدن اگر آنها می تواند به اندازه کافی اجتماعی فاصله صندلی به اتاق ناهار خوری به ماندن در کسب و کار. سان فرانسیسکو نشده بود هنوز صادر خاص خود را راهنمایی برای چگونه رستوران می تواند باز اما معماران به حال جان کلام. آنها بارها به دبستان ایستگاه زیرا آنها نمی توانند بفهمند که چگونه به مردم خم آرنج آرنج به اندازه کافی اتاق. آنها نقل مکان کرد و جداول دورتر از هم جدا فکر در مورد موانع و در زمان بیش از پاسیو و فضاهای پارکینگ که در آن رستوران تا به حال آنها.

آنها متوجه شدند چند چیز است. خطر عفونت ترکیبی است از قرار گرفتن در معرض چقدر کسی و چگونه آنها آن را دریافت کنید. و در حالی که مشتریان ممکن است صرف یک ساعت یا دو در یک رستوران کارکنان تمام شب وجود دارد. “حامی-به-حامی عفونت است چیزی که ما نگران هستیم اما خطر بزرگتر این است که حامی-به-کارکنان” روستایی می گوید. “کسانی که مردم شما در رابطه با حفاظت از. اگر آنها مریض کل عملیات پایین می رود.”

بدون تغییرات قابل توجهی به چقدر خیابان فضای یک رستوران است که مجاز به گرفتن تا روستایی و Hemminger واقعا نمی توانست در فضای باز قابل قبول است. “در یک رستوران عامل بر معمول ناهار خوری مدل میز سرویس من هنوز رتبهدهی نشده است دیده می شود یک مورد که در آن صندلی در فضای باز را برای مقدار از دست رفته داخل صندلی به دلیل فاصله,” روستایی می گوید. “حتی آنهایی که نزدیک نیاز به برخی از بسیار بزرگ مفروضات در مورد ساخت است که صندلی در فضای باز قابل استفاده مانند ساختن چیزی مانند باد صفحه نمایش و عناصر گرمایش.” چند شهرستانها در طول سال آب و هوای دلپذیر در شب چه که به دلیل گرما, رطوبت, سرما یا باران. رستوران ها در تلاش برای گسترش مرزهای خود را در حال رفتن به مجبور به ساخت نوعی از هاله زیرساخت ها برای به حداقل رساندن پیک نیک-in-the-rain پرنیان. البته بیشتر محصور در یک فضای در فضای باز است, بیشتر از آن است که مانند یک فضای سرپوشیده—با همه همزمان خطرات.

بسیاری از صاحبان رستوران ها امیدوار هستند که شهرها را به آنها فضای بیشتری با در نظر گرفتن آن دور از اتومبیل. که شامل “parklets” که جایگزین streetside پارکینگ. (این نیاز به قوی موانع اطراف خود را در محیط و در یک طبقه ساخته شده در سطح پیاده رو, چرا که خیابان های اغلب شیب رو به پایین به سمت محدودیت هایی برای تغییر مسیر آب باران و باقی مانده را به ناودان). و سپس شما باید به شکل از چگونه به واقع ساخت این چیزها. Abueg می گوید سان فرانسیسکو قوانین تنها اجازه یک parklet گسترش 6 پا به خیابان; برکلی به نظر می رسد به احتمال زیاد به درخواست موانع 2 فوت ضخامت دارد. که تنها برگ 4 پا از فضا برای جداول.

تمام این نشان می دهد که بهترین طرح ممکن است به فراموش کردن تدریجی parklets و فقط نزدیک خیابان در دسترس نباشد. فقط عابر میادین مشترک در بسیاری از دیگر نقاط جهان است اما کمتر از آن در خودرو-شاد امریکا است. شهردار و شورای شهر برکلی در ابتدا وعده داده تعداد زیادی از خیابان تعطیلی به جای فضای باز ناهار خوری, اما نقاشی های Abueg و موریس آمد تا با به تصویر کشیدن بسیار کاهش می یابد و بیشتر واقع گرایانه چشم انداز کوتاه امتداد تبدیل خیابان با شاید یک بلوک در اینجا وجود دارد و به طور کامل بسته به خودرو ترافیک. آنها حتی مواجه با مقاومت به ایده بستن به خصوص آشکار نامزد مرکز در خیابان که به گسترش غرب از دانشگاه برکلی دانشگاه به این شهر مرکز شهر. مرکز اندود شده با رستوران ها که اجرا حیطه از غذاهای و نقاط قیمت; آن را به یک موزه در یک گوشه (با یک بلند, هتل, تحت ساخت و ساز). کشش یک بلوک از ایستگاه مترو و منطقه پر است از دانش آموزان است. مناسب به نظر می رسد درست است ؟

اما Abueg می گوید او مقاومت مواجه از یک مالک دارد و فقط به عنوان او در یکی دیگر از برکلی خرده فروشی های خیابانی, همچنین شناخته شده به عنوان یک نامزد برای بسته شدن. صاحبان رستوران ها تقاضاهای مصرانه برای گسترش ناهارخوری, اما گاهی اوقات افرادی که خود ساختمان هستند فقط به این ایده از مشتریان پس از رسیدن به در ماشین. و برخی از رستوران ها آمده اند بستگی دارد انتخاب کنید و تحویل خدمات مانند DoorDash و بارگذاری می خورد با رانندگان که می خواهید به جلو و جلو رفت. و بسیاری از سان فرانسیسکو و برکلی رستوران مناطق نیز باید جمعيت بالا unhoused افرادی که زندگی می کنند و خواب در پیاده رو. رستوران ها هرگز به مسئولیت برای کسانی که در فضاهای. “در مکان های که در آن باز کردن صندلی خواهد بود به اشتراک گذاشته شده توسط چندین رستوران خواهد شد که مسئول پاک کردن و یا برای unhoused مردمی ؟” او می پرسد. “به طوری که پیچیده شده است.”

دفعات بازدید: همه ما coronavirus پوشش در اینجا.

حفاظت از کارکنان هنوز هم یک چالش حتی اگر همه غذا خوردن در خارج. Abueg این طرح پیش بینی است که وجود خواهد داشت هیچ جدول خدمات; مردم را از ویندوز در رستوران ها و حمل سفارشات خود را به جداول در یک مرکز دادگاه مواد غذایی. “این یک فرض ما ساخته شده با این مفهوم که کمتر تاچ پونت بهتر است به جای یک سرور عقب و جلو رفتن” Abueg می گوید. “شما پس از پاک کردن خودتان و این امر نیز مستلزم آن است که همه ی ما به یک برنامه بر روی گوشی های هوشمند خود را برای دیدن منو و سفارش بنابراین شما در حال ایستاده در صف تا با هم.”

در عین حال حتی اگر شام عمدتا در خارج از رستوران ها هنوز هم نیاز آشپزخانه کارگران و دیگر کارکنان. و هیچ کس واقعا مطمئن شوید که چگونه به داخل ساختمان برای آنها امن است. آئروسل تحقیقات درست نشده متمرکز بر بیماری های عفونی. “قبل از کار احتمالا متمرکز به درستی در هود آشپزخانه هود می گوید:” ویلیام Ristenpart استاد مهندسی شیمی در دانشگاه UC Davis که مطالعات ذرات معلق در هوا. است که تهویه با هدف گرفتن aerosolized گریس و گرما و دود از اجاق گاز و کوره و از. “شما نمی خواهید دود بیرون رفتن به اتاق یا آشپزخانه کارگران تنفس دود در تمام طول روز. اما در حال حاضر که هر مشتری که به پیاده روی در یک منبع بالقوه از بازدم ذرات معلق در هوا است که می تواند عفونی که تغییرات همه چیز به طور چشمگیری است.”

یک روش ممکن است به بیشتر از هوای تازه به آشپزخانه و اتاق ناهار خوری. رستوران تمایل به مقدار زیادی از پنجره ها و درها به آشپزخانه مگر اینکه آن را یک “آسانسور” به معنای برای شام به نگاه است. یکی دیگر از گزینه این است که یک سیستم تهویه مطبوع که فیلتر هوا, هر چند که هزینه پول اگر خارج از هوا باید گرم و یا سرد—طول می کشد و قدرت و حتی بیشتر اگر سوراخ در فیلتر های کوچکتر هستند. تحقیقات جدیدتر نشان می دهد که ultrafine هپا فیلترهای مورد استفاده در گفتن مراقبت های بهداشتی تنظیمات احتمالا لازم نیست; فیلتر نمرات چند خجالتی مانند مرو-13 می تواند انجام بسیاری از کار لازم بدون overtaxing یک رستوران سیستم تهویه مطبوع و یا آن قبض برق. احتمالا. “مشکل با این بیماری این است که ما واقعا نمی دانیم چه دوز عفونی است. تو افراد آلوده قرار دادن یک آئروسل که برخی از ویروس در آن است که می تواند بسیار کمی متفاوت است. ما می دانیم که افرادی وجود دارند که برای برخی از دلیل ریختن خیلی بیشتر ویروس نسبت به دیگران می گوید:” ویلیام Bahnfleth یک مهندس معماری در پن استیت و صندلی از یک coronavirus نیروی کار در جامعه آمریکا از حرارت برودتی و تهویه هوا و مهندسین. “بنابراین ما واقعا یک راه برای محاسبه چقدر تهویه و ما باید داشته باشد.”

یکی از معروف ترین موارد داخل سالن انتقال Covid-19 صورت گرفت در یک رستوران واقع در گوانگژو چین است. مردم نشسته بین تهویه و اگزوز فن مریض شدم اما دیگر مردم نشسته در این نزدیکی هست—و waitperson—نیست. اما مطالعات متعدد و تجزیه و تحلیل اختلاف نظر در مورد نقش تهویه مطبوع ایفا کرده است. آن را گسترش ویروس یا مشکل کمبود هوای تازه لوله کشی ؟ بود نحوه انتقال ذرات بزرگ و یا ذرات معلق در هوا?

مشکلات چگونه هوا و ویروس مخلوط را در یک تهویه اما فضای محصور حل نشده باقی می ماند به عنوان مشکلات نگه داشتن یک رستوران باز, بدون توجه به جایی که شام نشسته اند. “آنچه که من دوست دارم در مورد طراحی رستوران است که این معنا از جامعه” Abueg می گوید. “این چیزی است که من را از دست ندهید و این قطعه که فقط باعث تاسف من در مورد تمام این. اگر ما به طور دائم به نوبه خود به برخی از takeout مدل و کاهش تماس با, همه از سرگرم کننده از رستوران به تازگی شسته است.”


سیمی است که ارائه دسترسی رایگان به داستان در مورد بهداشت عمومی و چگونه برای محافظت از خودتان در طول coronavirus بیماری همه گیر. ثبت نام برای ما Coronavirus به روز رسانی در خبرنامه برای آخرین به روز رسانی, و مشترک برای حمایت از ما روزنامه نگاری.


بیشتر از سیمی در Covid-19
  • دیدار ACE2 این آنزیم در مرکز Covid-19 رمز و راز
  • به ضرب و شتم Covid-19 شما باید بدانید که چگونه یک ویروس حرکت می کند
  • علم در پشت ارکسترهای مراقب گشت
  • برخی از خانه سالمندان فرار Covid-19—در اینجا چیزی است که آنها حق است
  • واژه نامه: بیش از حد بسیاری از buzzwords? این آنهایی که به دانستن
  • دفعات بازدید: همه ما coronavirus پوشش در اینجا

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de