سیمی را نان نکات و راهنمای منابع: مخمر, پخت, لوازم جانبی و بیشتر

صرفه جویی در برخی از خمیر پخت خود را. در اینجا ما راهنمایی های مورد علاقه و ابزار و دستور العمل های برای کمک به شما در خانه نان بالا.

اگر مفرد آشپزی موج شده است که شستن بیش از امریکا پس از شروع Covid-19 مستند این یک عشق تازه کشف شده برای صفحه اصلی-پخته کربوهیدرات.

گرم کرکی تکه از خمیر ترش ممکن است به صورت علمی مورد مطالعه به عنوان ورزش یا مدیتیشن برای کاهش ما بی شماری نگرانی اما هر کسی که پاره شده به برخی از زبانه دار پوسته بعد از یک مدت طولانی مجازی روز در دفتر می داند که چگونه مسهل خانه پخته گلوتن می شود.

به عنوان بسیاری از ما آمده اند برای پیدا کردن در ماه های اخیر, شادی, ما از نان (و breadlike مواد) نیست که چقدر خوب آنها طعم: عمل ساده از پخت می تواند یک تجربه معنوی گرفتن ذهن خود را به جهان اطراف شما را به مقابله با یک چیز در زندگی است.

من چند مناسب و معقول قرص در زمان, اما من هم مشورت ما ساکن دنده پیشرفته نانوا محلی مخمر کارشناسان و خمیر ترش-پرستش ، در اینجا خود را به ابزار های مورد علاقه, راهنمایی و دستور العمل های.

اگر شما خرید چیزی را با استفاده از لینک ها در داستان ما, ما ممکن است کسب درآمد کمیسیون. این کمک می کند تا حمایت از ما روزنامه نگاری. بیشتر بدانید. لطفا در نظر به اشتراک سیمی.

مرحله 1: بررسی دنده خود را

WIRED's Bread Making Tips Supplies Guide Yeast Baking Accessories and More
عکس: KitchenAid

شما احتمالا بسیاری از این موارد در اطراف در حال حاضر, اما من شگفت زده چگونه بسیاری از مقرون به صرفه و عالی breadmaking ابزار که توسط کارشناسان توصیه می شود دوستان و همکاران که من فکر. در اینجا برخی از مورد علاقه های شما. به نام سادگی من عمدتا با لینک محصولات خوب در آمازون اما محصولات مشابه موجود در جاهای دیگر.

  • یک سنگ مرمر برد بورد ($40): استاندارد برش هیئت مدیره و یا آشپزخانه را اغلب کافی برای نورد و ورز خمیر اما این سنگ مرمر یکی را نگه می دارد خمیر سرد دیگر (ایده آل برای شیرینی و دیگر دما حساس doughs). پاپ آن را در یخچال به مدت 15 دقیقه قبل از شما از آن استفاده کنید و شما باید کمتر از یک موضوع با خمیر چسبیده ، بهتر است هنوز هم می آید با گارانتی مادام العمر.

  • دیجیتال مواد غذایی در مقیاس (20 دلار): وجود دارد بسیاری از مواد غذایی بزرگ مقیاس (و حتی ارزان تر از آنهایی که خوب هستند) اما من دوست دارم این Etekcity مدل. آن را با یک خوبی قابل حمل فولاد ضد زنگ کاسه برای وزن کردن مواد خشک خود را.

  • 10-inch نان چاقو ($15): وجود دارد بسیاری از بیشتر گران قیمت نان چاقو اما این ارزان دندانه دار مدل هر چند نمی زیباترین انجام خواهد شد فقط خوب است. آن را ساخته شده از فولاد ژاپن پس از آن خواهد ماند واضح تر دیگر می آید و آن را با گارانتی مادام العمر. من همچنین می خواهم که آن را طولانی تر از 8 اینچ چاقو آشپز من استفاده می شود به استفاده از قبل از این وارد ساخت برش بزرگتر loafs بدون ذهن و بسیار خوشحال. فقط انگشتان دست خود را—این تیز.

  • 6 لیتر اجاق هلندی ($66): من تا به حال نسخه کمی کوچکتر از این اجاق هلندی در شربت خانه من و احتمالا مورد علاقه من گلدان در خانه. من طبخ تقریبا همه چیز در معدن اما کوره های هلندی هستند به خصوص بزرگ برای پخت از آنجا که آنها اجازه می دهد تا شما را به توسعه بهتر پوسته به دام انداختن بخار در زیر درب طول اولیه بخشی از پخت.

  • یک چوب دول وردنه (25 دلار): بسیاری از مردم می خواهم بیشتر به طور سنتی به شکل نورد پین (با دو تا دستگیره در دو طرف) اما من در واقع پیدا کردن من ارائه می کنند بیشتر فشار حتی زمانی که با استفاده از یک میخ پرچ بهم متصل کردن. خسته از خمیر چسبیده? سعی کنید یک سنگ مرمر سرد غلتک مثل این یکی.

  • 6-اینچ, اندازه گیری خمیر زداینده و هلی کوپتر ($15): خوب مشخصه لیسه باعث می شود خمیر ساده تر برای کاهش, برابر, و حرکت در اطراف. این یکی بسیار مفید است چرا که آن می آید با هر دو سانتی متر و اینچ-اندازه گیری طول در دو طرف به صورت کامل بخش.

  • سیلیکون قابل انعطاف خوردگی (7 دلار): اگر شما چیزی مانند من و شما هرگز به اندازه کافی سیلیکون خوردگی. آنها بزرگ برای خراش دادن مواد تشکیل دهنده و مرطوب فوق العاده, فوق العاده ارزان, و آن را همیشه خوب به چند بیشتر در اطراف.

  • فولاد ضد زنگ مخلوط کردن کاسه ($26): شما احتمالا باید یک مجموعه خوب از کاسه در اطراف, اما اگر شما در اینجا مجموعه ای با کیفیت از فولاد ضد زنگ آنهایی که برای خود خمیر-ساخت ماجراهای.

  • سیلیکون پخت تشک (14 دلار): تاریخ و زمان آخرین کریسمس دوست داشتنی من گران به من یک جفت از این سیلیکون تشک به قرار زیر کوکی ها نان و سبزیجات در فر. آنها را پاکسازی و کاردک استفاده کنید بسیار ساده تر من هرگز به بازگشت به پخت بدون آنها. شما می توانید ارزان: من در مقایسه این اصول آمازون تشک به خیال باف Silpat نام تجاری آنهایی که مادر من است و به اندازه کافی وجود ندارد از یک تفاوت مهم است.

  • نان لنگ به نمره خود را خمیر (14 دلار): اگر شما می خواهید برای زیباتر طرح برش روی خمیر سعی کنید یک لنگ (تلفظ “لوح-ممکن است”). آنها کمی دستگیره های که شما می توانید ضمیمه تیغ بیش از حد اجازه می دهد تا شما را دقیق تر برش روی خمیر خود را.

  • نان تصحیح سبد خرید ($36): تا به حال تعجب که چگونه مردم چنین کامل swirly آرد اشکال در نان خود را? آنها با استفاده از یک تصحیح سبد خرید مثل این یکی! آن را مورد نیاز نمی باشد اما مطمئن باعث می شود قرص خود را نگاه زیبا.

  • یک مخلوط کن ایستاده KitchenAid اگر شما می خواهم جدی ($279): گران ترین ابزار شما ممکن است بخواهید اگر شما واقعا به پخت سرگرمی مناسب مخلوط کن ایستاده. وجود دارد بسیاری از برندهای اما KitchenAid میکسر ایستاده آزمون زمان—به معنای واقعی کلمه. مادر من استفاده می شود او برای چندین دهه با حداقل تعمیر و نگهداری به عنوان تازه ترین نانوا.

  • شما نمی نیاز به یک نان دستگاه: این یک ابزار است که تقریبا جهانی panned با تازه کار, نانوا و کارشناسان به طور یکسان. چند نفر آنها را دوست داشت اما اجماع عمومی این بود که آنها لازم نیست مگر اینکه شما فوق العاده زمان بسته و باید به طور مداوم تغذیه بسیاری از مردم—و نان آن را می سازد ندارد به عنوان خوب به عنوان مسائل شما می خواهم پخت در فر.

مرحله 2: پیدا کردن آرد و مخمر

WIRED's Bread Making Tips Supplies Guide Yeast Baking Accessories and More
عکس: گتی ایماژ

اگر آرد است که هنوز هم کمیاب در عادی خود را از فروشگاه مواد غذایی سعی کنید ضربه تا نان محلی پیتزا مغازه ها و یا دیگر پخت نان رستوران. بسیاری از شما فروش مقادیر کوچکتر از آرد از خود عرضه, اما آنها همچنین می تواند ابزار خوبی برای نقطه شما نسبت به بزرگتر کنندگان اگر شما می خواهید برای رفتن در یک کیسه بزرگ با دوستان و یا خانواده. اگر شما خود را آسیاب (و یا یک دوست با یک) شما می توانید سعی کنید محلی گشتن مغازه ها عرضه. آنها به فروش malted گندم و جو و دیگر غلات به عنوان طولانی به عنوان شما می توانید میل آنها را در خانه گشتن مغازه ها باید mills, اما آنها طراحی شده برای شکستن دانه ساییدن آن را به آرد.

شما همچنین می توانید گرفتن مخمر در نان محلی ، pizzerias و گشتن فروشگاه های عرضه (و حتی محلی کارخانه های لبنی) اگر فروشگاه مواد غذایی کوتاه است در آن. آگاه باشید: یک تفاوت وجود دارد بین افزایش سریع نان مخمر و خمیر ترش; دو نوع مخمر می تواند شبیه نان سبک اما آنها ویژگی های مختلف و طعم. اجماع عمومی در میان کسانی که من به صحبت کرد (و مشترک من نظر شخصی) است که خمیر ترش می شود خوشمزه تر است اما یک لمس تر کار می کنند. بسیاری از مردم از خمیر ترش استارت در اطراف در حال حاضر. سریع Facebook پست یا Instagram داستان ممکن است nab شما برخی از پاسخ و مخمر تازه برای پخت با.

اگر شما نمی خواهید به سرمایه گذاری برای خرید مخمر و یا شما می توانید هر یک آن را در واقع بسیار آسان برای ایجاد یک خمیر ترش استارت. اگر شما یک زن و شوهر روز در اینجا مورد علاقه من خمیر ترش راهنمای.

مرحله 3: زمان پخت!

WIRED's Bread Making Tips Supplies Guide Yeast Baking Accessories and More
عکس: الکس لاو/Conde Nast/گتی ایماژ

در حال حاضر که شما به مواد و ابزار پیدا کردن یک دستور عالی و رسیدن به پخت.

این foody نوابغ بیش از Bon Appétit کنار هم قرار دادن این عالی لیست از دستور العمل نان به شما آغاز شده است. از شام رول به گندم chapatis وجود دارد تن از گزینه های زیادی به جفت با تقریبا هر نوع مواد غذایی. انتخاب یک دستور و رفتن به شهر. یا ممکن است شما را به خانواده دستور جمع آوری گرد و غبار. در حال حاضر زمان زیادی برای دریافت در تماس با اعضای خانواده خود را و از آنها بخواهید برای آنها.

پخت یک فعالیت سرگرم کننده برای انجام با بچه های خود را. در صحبت های اخیر با سیمی, Stephen Jones که منجر دانشگاه ایالتی واشنگتن نان آزمایشگاه توصیه می شود کودکان کتاب نیز به نام نام نان آزمایشگاه. این یک راه عالی برای بچه های خود را علاقه مند به علم پخت.

گام 4: نان سازی راهنمایی

WIRED's Bread Making Tips Supplies Guide Yeast Baking Accessories and More
عکس: Lope Piamonte, Jr/گتی ایماژ

در اینجا چند راهنمایی و ترفندها برای نگه داشتن نان مزه بزرگ دیگر.

  • نمی یخچال نان: آن واقع می شود بیات سه برابر سریعتر در یخچال در دمای اتاق.

  • بسته بندی آن: بسته بندی های پلاستیکی و فویل آلومینیوم (یا دیگر ظروف قابل استفاده مجدد از دام یک مقدار حداقل از هوا) در حال راه های زیادی برای حفظ رطوبت طبیعی از قرص نان خود را بین برش.

  • 2 روز حکومت: به طور کلی نان سرد است برای نگه داشتن در دمای اتاق (پیچیده) برای چند روز. نگه داشتن آن را در یک محل تاریک و مطمئن شوید که رطوبت کم است و یا آن را می تواند قالب و سریع تر است.

  • توقف اضافی نان و سپس گرم شدن در دمای اتاق: پس از دو روز در نظر قرار دادن هر آنچه که شما نمی imminently خوردن در فریزر. شما می خواهید یک فریزر امن کیسه یا ضخیم فویل آلومینیوم. اگر شما می خواهید برش آماده رفتن به, شما می توانید آنها را برش را قبل از شما یخ نان بنابراین شما نمی ذوب قرص کامل. به یاد داشته باشید: هنگامی که شما reheat نان هنگامی که آن را نمی خواهد منجمد و دوباره حرارت به حالت عادی دوباره. بهتر است اجازه دهید آن را گرم شدن در دمای اتاق و مطمئن شوید که برای باز کردن آن در غیر این صورت مایع می توانید آن را خیس.


بزرگ تر سیمی داستان
  • آنچه اتفاق افتاده است زمانی که من روشن از مک به ویندوز
  • نیجریه کلاهبرداران پاره کردن بیکاری سیستم
  • بی امان راه اندازی برای ردیابی سریع فورد self-driving cars
  • اجتماعی فاصله تبدیل به هنجار شده است. آنچه ما آموخته است ؟
  • فیلم را نشان می دهد و به rewatch زمانی که شما طلب عادی
  • 👁 آنچه که هوش به هر حال ؟ به علاوه: دریافت آخرین اخبار AI
  • ✨ خود را بهینه سازی صفحه اصلی زندگی ما با دنده تیم بهترین میدارد از ربات خلاء به قیمت مناسب تشک هوشمند بلندگو

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>